duntelco1
مشاوره تحصيلي

تاثير مقاله در مصاحبه آزمون دكتري ۱۴۰۲ چيست؟ داشتن يك رزومه پژوهشي قوي به داوطلبان كمك مي كند تا بتوانند موفق به كسب نمره لازم در مصاحبه دكتري شوند. يكي از مواردي كه به پربار كردن رزومه داوطلبان كمك مي كند، انتشار انواع مقالات علمي – پژوهشي، علمي – ترويجي و همايشي مي باشد. در واقع بايد داوطلبان آزمون دكتري، جهت كسب آمادگي براي شركت در مرحله مصاحبه، اقدام به چاپ اين مقالات در مجلات معتبر نمايند. در ادامه قصد داريم به تاثير انواع مقاله در مصاحبه دكتري بپردازيم.

 منبع: تاثير مقاله در مصاحبه آزمون دكتري 

 

تاثير مقاله در مصاحبه آزمون دكتري ۱۴۰۲ چگونه است؟

پذيرش در مقطع دكتري در تمامي دانشگاه هاي سراسري، به صورت نيمه متمركز صورت مي گيرد. به اين معني كه متقاضيان بايد علاوه بر شركت در آزمون كتبي دكتري، در مصاحبه علمي دانشگاه ها نيز شركت كنند. نمره مصاحبه دكتري در پذيرش نهايي داوطلبان، داراي تاثير 30 درصدي مي باشد كه با توجه به اهميت بالايي كه دارد، سبب شده است متقاضيان براي كسب نمره لازم در اين مرحله تلاش بسياري كنند.

به طوري كه اغلب دانشجويان و يا فارغ التحصيلان در مقطع كارشناسي ارشد، سعي مي كنند كه در زمينه اي خاص در رشته خود تحقيق و پژوهش كنند تا اينگونه رزومه علمي خود را پر بار نمايند. متقاضيان مي توانند يك يا چند مقاله علمي را نوشته و آن را از طريق مجلات و كنفرانس هاي مختلف منتشر كنند. اما سوالي كه براي اغلب داوطلبان آزمون دكتري وجود دارد، نحوه تاثير مقاله در مصاحبه آزمون دكتري مي باشد.

بخش مهمي از نمره مصاحبه دكتري، به فعاليت هاي پژوهشي داوطلبان اختصاص دارد. به همين دليل نگارش و چاپ مقالات علمي در موفقيت داوطلبان بسيار تاثيرگذار مي باشد. مقالات علمي داراي انواع مختلفي هستند كه به هر يك از آن ها امتياز مشخصي تعلق مي گيرد. در ادامه سعي كرده ايم پيرامون هر يك از مقالات و تاثير مقاله در مصاحبه دكتري توضيحاتي را ارائه دهيم.

 

مقاله علمي – پژوهشي

مقاله علمي – پژوهشي مقاله اي با يك موضوع جديد است كه يك ايده جديد را مورد بررسي قرار مي دهد. در واقع ارائه دهنده يك نوآوري براي حل يك مسئله علمي است. نويسنده مقالات علمي پژوهشي، تحقيقاتي كه پيش تر بر روي يك موضوع خاص صورت گرفته است را توسعه مي دهند و يا سعي مي كنند آن را از نگاهي ديگر مورد بررسي قرار دهند. در پايان نيز نتيجه پژوهش هاي خود را در قالب يك مقاله در اختيار عموم قرار مي دهند.

چنانچه نويسنده موضوعي را انتخاب كند كه پيش تر تحقيقاتي بر روي آن صورت نگرفته است، سعي مي كند از داده هاي خام استفاده كند. در واقع مقالات علمي – پژوهشي بر اساس تحليل و تفسير داده هاي خام جمع آوري شده پيرامون يك موضوع نگارش مي گردد. 

تمركز نويسنده در مقالات علمي – پژوهشي بر رفع يك مشكل خاص مي باشد كه پيش تر بر روي آن تحقيقاتي صورت نگرفته‌ است و يا راه حلي براي آن ارائه نشده‌ است. تاثير مقاله در مصاحبه دكتري در نوع مقالات علمي پژوهشي بالا مي باشد.

 

مقاله‌ علمي – ترويجي

در مقالات علمي – ترويجي ، هدف ارائه يك ايده جديد از سوي نويسنده نمي باشد. در اين مقالات سعي مي شود كه تحقيقات و مقالات پيشين در يك موضوع تخصصي مرور و مورد مطالعه قرار بگيرد. نويسندگان مقالات علمي – تروجي در واقع بايد نتايج و داده هاي موجود در مقالاتي كه پيش تر منتشر شده اند را مورد بررسي قرار دهند. در پايان نيز اطلاعات جمع آوري شده را به صورت يك مقاله جامع در آورند. تاثير مقاله در مصاحبه دكتري در مقالات علمي ترويجي نسبت به علمي پژوهشي كمتر مي باشد.

 

مقالات همايشي (كنفرانسي) | تاثير مقاله در مصاحبه دكتري

هدف از برگزاري كنفرانس هاي علمي، ارائه بروز ترين بحث هاي علمي و همينطور تبادل نظر پيرامون موضوعات پژوهشي مي باشد. كنفرانس هاي مختلفي با اين هدف در داخل و خارج از كشور برگزار مي شوند. برخي محققان مي توانند ايده اي كه در ذهن خود دارند را به صورت يك مقاله كنفرانسي چاپ نمايند و در همايش ها ارائه كنند.

در مقالات همايشي و يا كنفرانسي، جزئيات پژوهش به صورت دقيق مورد بررسي قرار نمي گيرد و تحقيقات قبلي نيز در اين زمينه جمع آوري نمي شوند. به همين دليل تاثير مقاله در مصاحبه دكتري امتياز كمتري نبست به مقالات علمي – پژوهشي و علمي – ترويجي تعلق مي گيرد.

نحوه محاسبه تاثير مقاله در مصاحبه دكتري

مطابق با جدول محاسبه امتيازات پژوهشي در مصاحبه دكتري، داوطلبان مي توانند حداكثر 40 امتياز را از رزومه پژوهشي خود به دست آورند. رزومه پژوهشي متشكل از انواع مقالات، گواهي هاي ثبت اختراع ، كتاب هاي تاليف شده‌، كتاب هاي ترجمه‌ شده‌ مرتبط با رشته‌ تحصيلي و پايان نامه‌ و … مي باشد

به منظور راهنمايي شما عزيزان در ادامه جدول مرتبط با نحوه محاسبه امتيازات انواع مقالات تاثير مقاله در مصاحبه آزمون دكتري 1402 را آورده‌ ايم.

نوع فعاليت حداكثر امتياز نحوه ارزيابي و تاثير مقاله در مصاحبه دكتري
انتشار مقالات علمي – پژوهشي در مجلات داخلي و يا خارجي و مرتبط با رشته‌ تحصيلي 22 امتياز 7‌ امتياز به ازاي هر مقاله بر اساس آيين نامه ارتقاء
برخورداري از گواهي ثبت اختراع مورد تاييد سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران

7 امتياز براي گواهي ثبت اختراع بين المللي 

5 امتياز براي گواهي ثبت اختراع داخلي 

اختصاص امتياز براي برگزيدگان در جشنواره علمي معتبر

3 امتياز براي برگزيدگي در جشنواره هاي داخلي

7 امتياز براي برگزيدگي در جشنواره هاي خارجي

انتشار مقالات علمي – ترويجي مرتبط با رشته‌ تحصيلي 6 امتياز 2 امتياز به ازاي هر مقاله مطابق آيين نامه ارتقاء
مقالات چاپ شده‌ در كنفرانس هاي معتبر (داخلي يا خارجي) 4 امتياز

2 امتياز در كنفرانس هاي خارجي 

1 امتياز براي كنفرانس هاي داخلي

تاليف يا ترجمه كتاب مرتبط با رشته‌ تحصيلي 4 امتياز
كيفيت پايان نامه كارشناسي ارشد 4 امتياز

4 امتياز براي كيفيت عالي

2 امتياز براي كيفيت بسيار خوب

40 امتياز

همانگونه كه در جدول تاثير مقاله در مصاحبه دكتري مشخص است، بيشترين امتياز به مقالات علمي – پژوهشي اختصاص دارد. پس از آن امتياز بيشتر به مقالات علمي – ترويجي و در پايان نيز به مقالات كنفرانسي تعلق مي گيرد.

 

مشاوره تاثير مقاله در مصاحبه دكتري

در مورد چاپ مقاله براي كسب امتياز بالا در مرحله مصاحبه دكتري، لازم است اشاره كنيم كه هر چه مجله اي كه مقاله براي انتشار در آن پذيرفته‌ مي شود، از رتبه‌ علمي بالاتري برخوردار باشد، اعتبار علمي نويسنده به همان اندازه‌ بالا مي رود و به عبارتي رزومه پربارتري را خواهد داشت. ضمن اينكه لازم است اشاره‌ كنيم كه وقتي مقاله در مجلات معتبر به چاپ مي رسد، احتمال ديده‌ شدن‌ آن بيشتر خواهد بود.

به منظور ربته بندي مجله هاي علمي معتبر و جداسازي آن ها از ديگر مجلات، نظام هاي رتبه بندي گوناگوني وجود دارد. از ميان آن ها نظام ISI  معتبرترين شاخص به شمار مي رود. بنابراين مقالات ISI  داراي سطح علمي بالايي هستند و اگر مقاله داوطلب در يكي از مجلات ISI  پذيرفته‌ شود، مي تواند نمره بالايي را در مصاحبه دكتري به دست آورد.

اين مقاله از سايت دانتل به ارائه توضيحاتي پيرامون ” تاثير مقاله در مصاحبه دكتري ” پرداختيم. در صورتي كه در اين زمينه ابهاماتي برايتان وجود دارد، مي توانيد پاسخ سوالات خود را از مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل دريافت كنيد. براي دريافت مشاوره و همينطور دريافت پاسخ سوالات خود، از طريق برقراري تماس، با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي تلفني دانتل در ارتباط باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تاثير مقاله در مصاحبه دكتري با مشاوران مركز مشاوره تحصيلي دانتل با شماره 91005066-021 تماس بگيريد.

 

سوالات متداول 

تاثير مقاله در مصاحبه دكتري چقدر مي باشد؟

بخش عمده اي از امتيازات پژوهشي در مصاحبه دكتري، به مقاله اختصاص دارد.

به چه مقالاتي در مصاحبه دكتري امتياز تعلق مي گيرد؟

در مصاحبه دكتري به مقالات علمي – پژوهشي، علمي – ترويجي و همايشي امتياز تعلق مي گيرد.

براي كسب امتياز لازم و تاثير مقاله در مصاحبه آزمون دكتري چند مقاله بايد داشت؟

براي ارائه مقاله در مصاحبه دكتري، تعداد خاصي تعيين نشده است.  

منبع: تاثير مقاله در مصاحبه آزمون دكتري 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/12/14  ] [ ۰۹ ] [ duntelco1 ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب